Skip to main content
Logo la vache qui rit

    Languages

    • Nederlands
    • Français
Logo la vache qui rit
  • Home
  • Recepten
  • Gamma
  • Nieuws
  • Geschiedenis

Languages

  • Nederlands
  • Français
OXO

OXO


La Vache qui Rit: OXO La Vache qui Rit

Ingrediënten

Voor 2 boterhammen

  • 2 sneden volkorenbrood
  • 3 porties La Vache qui rit®
  • 6 groene olijven zonder pit
  • 1 lange rode peper
  • 5 sneden zachte chorizo
OXO

Voorbereiding

  • Besmeer de sneden brood met de porties La Vache qui rit®.
  • Snij de olijven in schijfjes.
  • Snij vervolgens 4 fijne reepjes uit de paprika in de lengte en de breedte van de boterhammen.
  • Snij kleine stokjes uit de chorizo.
  • Teken een spelkader met de repen rode paprika. Leg de kruisjes chorizo en de schijfjes olijven op het spel.

 

Tip

u kan de rode paprika vervangen door groene selderij.

Alle recepten
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
Newsletter
Gamma

Porties kleine verhaaltjes

Deze ronde doos is bijna 100 jaar een vaste tafelgenoot in ontelbare gezinnen. Reken maar dat ze tal van harten heeft veroverd! La Vache qui rit® kaas is heerlijk op brood of in je kookrecepten. Kortom, deze kaas is je trouwe verse bondgenoot, dag na dag. 

Harry het monster

Géén paniek: deze boterham is ongevaarlijk!  Toegegeven, met zijn grote grappige maïs-komkommer-snor ziet Harry er dreigend uit. Gelukkig verrast zijn smeuïg kaaslaagje met een ondeugend lekkere smaak!  

Previous Next

La vache qui rit

  • Geschiedenis
  • De geboorte van La Vache qui rit
  • Vestiging in België
  • La Vache qui rit wordt 90 jaar

Producten

  • Ronde dozen
  • Pik & Croq’
  • Sneetjes smeltkaas
  • Vlootjes

Recepten

  • Kinderen
  • Volwassenen
  • Alle recepten

Links

  • Groep BEL
  • Contact
  • Privacy beleid
  • Legale informatie