Skip to main content
Logo la vache qui rit

    Languages

    • Nederlands
    • Français
Logo la vache qui rit
  • Home
  • Recepten
  • Gamma
  • Nieuws
  • Geschiedenis

Languages

  • Nederlands
  • Français
Croque La Vache qui rit®

Croque La Vache qui rit®


La Vache qui Rit: Croque La Vache qui rit® La Vache qui Rit

Ingrediënten

Voor 2 croques

  • 4 sneden bruin brood
  • 4 porties La Vache qui rit®
  • 2 sneden Bayonneham
  • Zwarte peper
  • 30g boter
Croque La Vache qui rit®

Voorbereiding

  • Besmeer 2 sneden brood met La Vache qui rit® en bedek elke snede met Bayonneham.
  • Kruid deze af met peper.
  • Leg er vervolgens de twee overgebleven sneden brood op.
  • Smelt de boter in een pan en bak de twee kanten van de croques goudbruin.
  • Serveer met sla.

 

Tip

vervang de Bayonneham door Grisonvlees voor een meer pittige smaak.

Alle recepten
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
Newsletter
Gamma

Porties kleine verhaaltjes

Deze ronde doos is bijna 100 jaar een vaste tafelgenoot in ontelbare gezinnen. Reken maar dat ze tal van harten heeft veroverd! La Vache qui rit® kaas is heerlijk op brood of in je kookrecepten. Kortom, deze kaas is je trouwe verse bondgenoot, dag na dag. 

Harry het monster

Géén paniek: deze boterham is ongevaarlijk!  Toegegeven, met zijn grote grappige maïs-komkommer-snor ziet Harry er dreigend uit. Gelukkig verrast zijn smeuïg kaaslaagje met een ondeugend lekkere smaak!  

Previous Next

La vache qui rit

  • Geschiedenis
  • De geboorte van La Vache qui rit
  • Vestiging in België
  • La Vache qui rit wordt 90 jaar

Producten

  • Ronde dozen
  • Pik & Croq’
  • Sneetjes smeltkaas
  • Vlootjes

Recepten

  • Kinderen
  • Volwassenen
  • Alle recepten

Links

  • Groep BEL
  • Contact
  • Privacy beleid
  • Legale informatie