Skip to main content
Logo la vache qui rit

    Languages

    • Nederlands
    • Français
Logo la vache qui rit
  • Home
  • Recepten
  • Gamma
  • Nieuws
  • Geschiedenis

Languages

  • Nederlands
  • Français
Bagel met grijze garnalen

Bagel met grijze garnalen


La Vache qui Rit: Bagel met grijze garnalen La Vache qui Rit

Ingrediënten

Voor 2 bagels

  • 2 bagels
  • 4 porties La Vache qui rit®
  • 150g gepelde grijze Noordzeegarnalen
  • 10 bieslookpijpjes
  • 1/2 handvol kervel
  • Zwarte peper
Bagel met grijze garnalen

Voorbereiding

  • Snij de bagels open en besmeer twee halve bagels met La Vache qui rit®.
  • Hak de bieslook fijn en pluk de kervelblaadjes.
  • Meng de garnalen met de bieslook en de kervel. Kruid af met peper.
  • Verdeel deze garnaalsalade over de twee halve bagels en sluit de broodjes.

 

Tip

vervang de kervel door fijngehakte peterselie.

Alle recepten
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
Newsletter
Gamma

Porties kleine verhaaltjes

Deze ronde doos is bijna 100 jaar een vaste tafelgenoot in ontelbare gezinnen. Reken maar dat ze tal van harten heeft veroverd! La Vache qui rit® kaas is heerlijk op brood of in je kookrecepten. Kortom, deze kaas is je trouwe verse bondgenoot, dag na dag. 

Harry het monster

Géén paniek: deze boterham is ongevaarlijk!  Toegegeven, met zijn grote grappige maïs-komkommer-snor ziet Harry er dreigend uit. Gelukkig verrast zijn smeuïg kaaslaagje met een ondeugend lekkere smaak!  

Previous Next

La vache qui rit

  • Geschiedenis
  • De geboorte van La Vache qui rit
  • Vestiging in België
  • La Vache qui rit wordt 90 jaar

Producten

  • Ronde dozen
  • Pik & Croq’
  • Sneetjes smeltkaas
  • Vlootjes

Recepten

  • Kinderen
  • Volwassenen
  • Alle recepten

Links

  • Groep BEL
  • Contact
  • Privacy beleid
  • Legale informatie