Skip to main content
Logo la vache qui rit

    Languages

    • Nederlands
    • Français
Logo la vache qui rit
  • Home
  • Recepten
  • Gamma
  • Nieuws
  • Geschiedenis

Languages

  • Nederlands
  • Français
Gratin dauphinois

Gratin dauphinois


La Vache qui Rit: Gratin dauphinois La Vache qui Rit

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 750 g gekookte aardappelen, om in schijfjes te snijden
  • peper
  • nootmuskaat
  • zout
  • 10 cl magere room
  • 40 cl melk
  • 6 porties La Vache qui rit®
  • Boter
Gratin dauphinois

Voorbereiding

  • Verwarm in een kookpot de melk, de vloeibare room, de porties La Vache qui rit® en een snufje zout. Goed mengen.
  • Voeg naar smaak een beetje peper en geraspte nootmuskaat toe.
  • Leg de aardappelschijfjes in een beboterde schaal en bedek met de saus.
  • Bak 10-15 minuten in de oven op 200°C.
  • Dien op met een groene sla.

    Geschreven door Jean Vad

 

Tip

VOOR DE KLEINTJES: betrek hen erbij en geef ze de gemakkelijke taken: de kaasporties uitpakken of de aardappelschijfjes schikken.

Alle recepten
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
Newsletter
Gamma

Porties kleine verhaaltjes

Deze ronde doos is bijna 100 jaar een vaste tafelgenoot in ontelbare gezinnen. Reken maar dat ze tal van harten heeft veroverd! La Vache qui rit® kaas is heerlijk op brood of in je kookrecepten. Kortom, deze kaas is je trouwe verse bondgenoot, dag na dag. 

Harry het monster

Géén paniek: deze boterham is ongevaarlijk!  Toegegeven, met zijn grote grappige maïs-komkommer-snor ziet Harry er dreigend uit. Gelukkig verrast zijn smeuïg kaaslaagje met een ondeugend lekkere smaak!  

Previous Next

La vache qui rit

  • Geschiedenis
  • De geboorte van La Vache qui rit
  • Vestiging in België
  • La Vache qui rit wordt 90 jaar

Producten

  • Ronde dozen
  • Pik & Croq’
  • Sneetjes smeltkaas
  • Vlootjes

Recepten

  • Kinderen
  • Volwassenen
  • Alle recepten

Links

  • Groep BEL
  • Contact
  • Privacy beleid
  • Legale informatie