Skip to main content
Logo la vache qui rit

    Languages

    • Nederlands
    • Français
Logo la vache qui rit
  • Home
  • Recepten
  • Gamma
  • Nieuws
  • Geschiedenis

Languages

  • Nederlands
  • Français
Cheese naans

Cheese naans


La Vache qui Rit: Cheese naans La Vache qui Rit

Ingrediënten

Voor 4 naans

  • 8 porties La Vache qui rit®
  • 320 g bloem
  • 130 ml lauwe melk
  • 3 el. gesmolten boter
  • 1 tl droge bakkersgist
  • 1 el zonnebloemolie
  • 1 roeryoghurt natuur
  • Zout
Cheese naans

Voorbereiding

  • Verwarm de melk in een kookpot op een zacht vuurtje. Voeg dan de gist toe en meng deze erdoor. Laat je kinderen de bloem, de melk met gist, de gesmolten boter, de olie, de yoghurt en het zout erin gieten.
  • Laat je kleine koks het deeg kneden tot een zachte textuur! Dek af met een doek en laat 1,5 uur rijzen op een warme plaats.
  • Snijd het deeg in vier gelijke stukken. Vraag de kinderen om ze tot een bal te rollen en laat ze dan 5 minuten rusten. Rol elke bal met een deegroller uit tot een rond, plat brood.
  • Laat ze daarna twee porties La Vache qui Rit® op elke helft van het deeg leggen en lichtjes pletten. Vouw de andere helft van het deeg dicht. Rol het deeg opnieuw uit om een dunnere taart te verkrijgen.
  • Verhit tot slot een koekenpan met antiaanbaklaag, zonder vetstof, en bak de naans op een zacht vuur. Bak beide kanten enkele minuten.

    Geschreven door Sophie Bourguignon

 

Tip

VOOR DE KLEINTJES: dit recept nog leuker maken? Probeer naans in verschillende vormen te maken!

Alle recepten
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
Newsletter
Gamma

Porties kleine verhaaltjes

Deze ronde doos is bijna 100 jaar een vaste tafelgenoot in ontelbare gezinnen. Reken maar dat ze tal van harten heeft veroverd! La Vache qui rit® kaas is heerlijk op brood of in je kookrecepten. Kortom, deze kaas is je trouwe verse bondgenoot, dag na dag. 

Harry het monster

Géén paniek: deze boterham is ongevaarlijk!  Toegegeven, met zijn grote grappige maïs-komkommer-snor ziet Harry er dreigend uit. Gelukkig verrast zijn smeuïg kaaslaagje met een ondeugend lekkere smaak!  

Previous Next

La vache qui rit

  • Geschiedenis
  • De geboorte van La Vache qui rit
  • Vestiging in België
  • La Vache qui rit wordt 90 jaar

Producten

  • Ronde dozen
  • Pik & Croq’
  • Sneetjes smeltkaas
  • Vlootjes

Recepten

  • Kinderen
  • Volwassenen
  • Alle recepten

Links

  • Groep BEL
  • Contact
  • Privacy beleid
  • Legale informatie