Skip to main content
Logo la vache qui rit

    Languages

    • Nederlands
    • Français
Logo la vache qui rit
  • Home
  • Recepten
  • Gamma
  • Nieuws
  • Geschiedenis

Languages

  • Nederlands
  • Français
Briwats met spinazie en gekarameliseerde uien

Briwats met spinazie en gekarameliseerde uien


La Vache qui Rit: Briwats met spinazie en gekarameliseerde uien La Vache qui Rit

Ingrediënten

Voor 24 briats

  • 6 porties La Vache qui rit®
  • 300 g verse spinazie
  • ½ middelgrote ui in reepjes gesneden
  • 3 el. plantaardige olie
  • ½ tl bruine suiker
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • Zout
  • Peper
  • 1 snufje nootmuskaat
  • 12 brickvellen
Briwats met spinazie en gekarameliseerde uien

Voorbereiding

  • Verhit de olie in een pan en fruit de uien 3 minuten onder regelmatig roeren. Voeg zout en peper en daarna de suiker toe. Laat 10 minuten koken tot de uien gekaramelliseerd zijn.
  • Voeg vervolgens de spinazie toe, rasp er een beetje nootmuskaat over en laat 10 minuten al roerend koken, tot de spinazie zijn water afgeeft.
  • Om een romige textuur te verkrijgen: vraag je kleine koks om de porties La Vache qui rit® in een kom te mengen. Doe La Vache qui rit® bij de spinazie en meng.
  • Laat je kinderen zien hoe ze de broodjes doormidden snijden en laat ze verdergaan. Help hen het mengsel bovenop en in het midden te leggen.
  • Vouw de hoek van het vel over de zijkant, vouw tot een driehoek en laat de kinderen de rest doen.
  • Vraag je kinderen de brickvellen in te smeren met zachte boter en leg ze op een bakplaat met bakpapier.
  • Bak 25 minuten in de oven tot de brickvellen goudbruin zijn. Geniet!

    Geschreven door Sophie Bourguignon

 

Alle recepten
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
Newsletter
Gamma

Porties kleine verhaaltjes

Deze ronde doos is bijna 100 jaar een vaste tafelgenoot in ontelbare gezinnen. Reken maar dat ze tal van harten heeft veroverd! La Vache qui rit® kaas is heerlijk op brood of in je kookrecepten. Kortom, deze kaas is je trouwe verse bondgenoot, dag na dag. 

Harry het monster

Géén paniek: deze boterham is ongevaarlijk!  Toegegeven, met zijn grote grappige maïs-komkommer-snor ziet Harry er dreigend uit. Gelukkig verrast zijn smeuïg kaaslaagje met een ondeugend lekkere smaak!  

Previous Next

La vache qui rit

  • Geschiedenis
  • De geboorte van La Vache qui rit
  • Vestiging in België
  • La Vache qui rit wordt 90 jaar

Producten

  • Ronde dozen
  • Pik & Croq’
  • Sneetjes smeltkaas
  • Vlootjes

Recepten

  • Kinderen
  • Volwassenen
  • Alle recepten

Links

  • Groep BEL
  • Contact
  • Privacy beleid
  • Legale informatie